Lukitse uudenvuoden tavoitteet

  01.01.2019

Miten asiat menevät uudenvuoden päätöslauselmiesi kanssa? Tarkista vielä kuntosalilla niin usein kuin mahdollista?
Seuraavan kerran, kun olet siellä, ota toinen katse kuntosalilaitteisiin. Koska yksinkertainen tekniikka, jota käytät kuntosalien säätämiseen ja lukitsemiseen, tekee omaa kovaa työtä pitääkseen koneita ilmassa, suojaamalla koneen työntekijöitä ja tukemalla pyörätuolin käyttäjiä.

Indeksoivat männät - kuten EHC: n toimittajan Nexuksen tuottamat - ovat todella hyödyllisiä pieniä tuotteita, joilla on valtava valikoima sovelluksia.
Tällä vaatimattomalla komponentilla on yksinkertainen periaate - jousen avulla saadaan aikaan voimaa työntää männän tappi reikään ja lukita osat paikalleen. Käyttäjä käyttää rengasta tai vetopainiketta nastan vetämiseksi, jotta säätöjä voidaan tehdä ennen kuin mäntä on lukittu paikoilleen. Se sopii erinomaisesti linjaukseen ja säätämiseen sekä työskentelyyn.

Näitä monipuolisia tuotteita kutsutaan myös nokka-aktiviteettien indeksoiviksi, joiden avulla koneen suojaovet suljetaan turvallisesti, säätää pöytien ja alustojen korkeutta sekä pyörätuolin mekanismia.
Maailman suurimpien säätönupien valmistajana ei ole yllättävää, että EHC: llä on valikoima indeksoivia männöitä palvelemaan asiakkaita vaativimpia.
EHC: n markkinat, mukaan lukien ilmailu, sotilas-, teollisuus-, maatalous- ja puutarhaviljely, tarjoavat erilaisia männät, joissa on mukautetut vaihtoehdot. Valmistettu erittäin iskunkestävästä mustasta termoplastista, ne voidaan varustaa ruostumattomasta teräksestä ja mukautetuista väreistä visuaalisten vihjeiden antamiseksi käyttäjälle.
• Mäntä, jossa on nostorengas
Hissirenkailla varustetuissa indeksipuristimissa on nikkelillä päällystetty kotelo, jossa on ruostumaton teräsnappi. Tämä on taloudellisesti hinnoiteltu laite, ei tarkkuusindeksointia varten, jossa on pitkä viistetty tappi, joka helposti työntyy ja lukittuu tukevasti paikalleen.
• Mäntä, jossa on asennuslevy
Lukitus- ja lukkiutumattomissa malleissa nenä on viistetty, jotta se voidaan helposti sijoittaa laitteeseen. Pitkä tappi kiinnittää turvallisesti paikan estääkseen ei-toivotun liikkeen.
• Työnnä mäntä nastalla
Tässä upotuksessa on 180 asteen ura, joka takaa nastan ja kiinnittää sen tiukasti ylöspäin. Mukavuutta varten voidaan lisätä kädensijaholkki, jossa on helppo tarttua.
• Sisäänvedettävä tarkkuus mäntä
Tarkka paikannus edellyttää, että tässä komponentissa on pyörivä indeksointipää. Säädä, vedä nuppia ylös ja käännä 90 astetta - ja säädin pysyy tässä asennossa, kunnes käyttäjä palautuu alaspäin.
• Matalan profiilin mäntä
Pienissä ja kapeissa tiloissa EHC tuottaa männän, jossa on pienempi lanka ja korin korkeus. Se on joko pyöriviä (90 astetta) tai 'pull-to-retract' -malleja, ja siinä on vahvistettu kahva.

Kaikki tulevat tuuman ja metrisen koon mukaan, ja Nexus-asiantuntijat voivat määrittää ne tarpeisiisi.

Täydellinen valikoima indeksoivaa mäntää on osoitteessa
http://ehcknobs.com/index.php?id=IP


Kuva: FitNish Media Unsplashissä